ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το λογότυπο, η εταιρική ταυτότητα μιας εταιρίας, ο σχεδιασμός των εντύπων, η σελιδοποίηση των βιβλίων/περιοδικών και γενικά των προωθητικών προϊόντων, πρέπει να αποδίδουν το σωστό μήνυμα. Αναλύωντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέρουμε γραφιστικές υπηρεσίες και προτείνουμε ιδέες για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό μήνυμα για την εταιρεία ή το προιόν σας. Εξασφαλίζουμε πάντα ότι η επωνυμία/προϊόν σας ενισχύεται με δημιουργικό και αποτελεσματικό σχεδιασμό που σας συνδέει συναισθηματικά και πρακτικά με το κοινό σας.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με τα χρόνια στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της Melon Advertising. Μέσα από αυτή τη γνώση, με γνώμονα πάντα τις ιδιαιτερότητες - ανάγκες της αγοράς, στόχος και σκοπός της εταιρείας, είναι να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την ανάγκη του πελάτη, προσφέροντας αξεπέραστες ποιοτικές λύσεις σε γρήγορους χρόνους παράδοσης.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Η Melon Advertising προσφέρει ποιοτικές εκδοτικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς. Από την συλλογή των φωτογραφιών, την αρθρογραφία, την σελιδοποίηση, το ηλεκτρονικό μοντάζ καθώς και την εκτύ[ωση των βιβλίων και περιοδικών που εκδίδονται. Η ίδια εκδίδει για πολλά χρόνια και με άριστα αποτελέσματα τα περιοδικά που διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ και με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τις επιβατικές θέσεις των πλοίων της Fast Ferries και της AegeanSpeedlines. Tα περιοδικά αυτά είναι οδηγοί για τα νησιά των Κυκλάδων και περιέχουν πληροφορίες για τοποθεσίες, ενημερωτικό υλικό και πολλά περισσότερα.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει στούντιο φωτογράφισης με πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό.Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες εξωτερικής φωτογράφισης και drone για αεροφωτογραφίσεις υψηλής ανάλυσης 4Κ. Η εμπιρεία μας, μας καθιστά βασικούς συνεργάτες σας σε οποιδήποτε είδος φωτογράφισης όπως μόδα, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, προϊόντα για e-shop και άλλα.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία στην τέχνη της κινηματογράφισης με μια διαισθητική αντίληψη του ψηφιακού κόσμου. Μαζί θα φτιάξουμε το σενάριο, θα τραβήξουμε τα πλάνα και θα μοντάρουμε με εκπληκτικά εφέ τελευταίας τεχνολογίας το τελικό σας βίντεο

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Στην εποχή μας είναι πλέον αναγκαίο η προβολή της επιχείρησης μας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με έμφαση την υψηλή λειτουργικότητα και την εξαιρετική αισθητική. Θα ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και βάσει αυτών θα αναλάβουμε την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας. Δουλεύουμε με πάθος και επαγγελματισμό, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν την ιστοσελίδα σας μοναδική. Επιλέγουμε το σχέδιο της ιστοσελίδας σας με βάση τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας ή των δραστηριοτήτων σας, μέσα από μια πληθώρα λύσεων όπως: joomla, Wordpress, Adobe Muse, κ.α.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Παρέχουμε υπηρεσίες διακόσμησης από φωτορεαλιστικές αυτοκόλλητες ταπετσαρίες, κάδρα σε οποιοδήποτε μεγεθος από καμβά, χρωματιστά αυτοκόλλητα τοίχου και βιτρίνας καταστημάτων. Επίσης χρησιμοποιούμε μάσκες βαφής για την διακόσμηση οποιουδήποτε υλικού όπως ξύλο, τσιμέντο, μέταλλο και άλλα. Αναλαμβάνουμε ακόμη την σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση οποιασδήποτε επιγραφής αυτόφωτης ή μη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Melon Advertising παρέχει την δυνατότητα ειδικών κατασκευών με πληθώρα υλικών όπως χαρτί, ξύλο, plexiglass, αλουμίνιο, PVC, φελιζόλ και άλλα. Χρησιμοποιούμε εργαλεία κοπής και χάραξης με ακρίβεια χιλιοστού (mm) για την δικόσμηση οποιουδήποτε υλικού.

Ο ιστότοπος madv.gr χρησιμοποιεί cookies για να μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Εάν συμφωνείτε με την χρήση αυτών των cookies, πατήστε στο «Συμφωνώ». Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, πατήστε στο «Μάθετε Περισσότερα».