ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Σχεδιασμος Ιστοσελιδων

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με έμφαση στην υψηλή λειτουργικότητα και την εξαιρετική αισθητική. Θα ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και βάσει αυτών θα αναλάβουμε την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας. Δουλεύουμε με πάθος και επαγγελματισμό, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν την ιστοσελίδα σας μοναδική. Επιλέγουμε το σχέδιο της ιστοσελίδας σας με βάση τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας ή των δραστηριοτήτων σας, μέσα από μια πληθώρα λύσεων όπως: joomla, Wordpress, Adobe Muse, κ.α.

       

Responsive Design

Σχεδιάζουμε όλες μας τις ιστοσελίδες για να προβάλονται σωστά σε όλα τα μόνιτορ υπολογιστών και οθόνες έξυπνων συσκευών όπως τάμπλετ και κινητών τηλεφώνων. Επίσης φροντίζουμε, με την τεχνογνωσία μας, οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε, να είναι συμβατές με όλους τους περιηγητές διαδυκτιού βελτιόνοντας έτσι την προβολή της σελίδας σας σε κάθε τύπο υπολογιστή.

SEO READY

Ακολουθώντας τις νέες δομές των μηχανών αναζήτησης, φροντίζουμε όλες μας οι ιστοσελίδες να φτιάχνονται με τις σωστές προδιαγραφές ώστε να βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Δειτε τις ιστοσελιδες μας

Πατώντας μια από τις παρακάτω οθόνες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας και να δείτε ολοκληρωμένη την δουλειά μας.

Image

juliegeorgantidou.gr

Image

siroccomilos.gr

Image

vouzounaras.gr

Image

Digridakis.gr

Image

sxoinia.gr

Image

tiliakosgroup.gr

Image

fanisjewellery.gr

Image

Lastradaespresso.gr

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ